LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE RH

Produžuje se rad trgovina naredna tri dana, tržnica Lipik radi u subotu od 8-12

09.04.2020. 10:00 | 535 pregleda | Vijesti

U cilju smanjivanja koncentracije kupaca ispred te u samom dućanu, a s obzirom na nadolazeće Uskrsne blagdane koji su povezani s povećanim zahtjevima potrošača, Udruga trgovine HUP-a predložila je Stožeru civilne zaštite RH dopunu Odluke o radnom vremenu. Stožer je uvažio HUP-ovu  molbu te je radno vrijeme produženo od 7 do 20 sati a vrijedit će u četvrtak, u petak i u subotu.

Piše:
Compas

„Članice HUP-Udruge trgovine u potpunosti poštuju upute i preporuke mjere o zaštiti kupaca i radnika te prilagođavaju poslovanje izvanrednim okolnostima izazvanim Covid – 19 virusom i kontinuirano prate potrošačke trendove i promjenjene navike kupovine prehrambenih i higijenskih potrepština.“ objavio je na svojim stranicama HUP.

Iz HUP-a pozivaju sve kupce da maksimalno poštuju sve upute Stožera. „Odgovornim ponašanjem, kupnjom uz poštivanje socijalne distance i poštivanjem najviših higijenskih standarda svi zajedno odgovorno doprinosimo borbi protiv epidemije COVID-19.“ poručuju iz HUP-a.

Dodatno je HUP u cilju osiguranja opstojnosti opskrbe hranom i funkcioniranja tržišta uputio molbu Stožeru i za dopunu Odluke da se rad trgovina nakon Uskrsa, s primjenom od 14. travnja dozvoli u vremenu od 8 do 19 sati.

Lipička tržnica će uz sve mjere opreza i socijalnog distanciranja koje je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske raditi u subotu 11. travnja od 8-12 sati.