Delfin
Delfin
Medianno
Stožer civilne zaštite

Otvaranje lokalnih tržnica uz pridržavanje propisanih mjera

08.04.2020. 23:26 | 620 pregleda | Vijesti

Na jučerašnjoj (7. travnja) konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Požeško-slavonske županije najavljeno je otvaranje tržnica na kojima će, uz propisane mjere, obiteljska gospodarstva i poljoprivrednici moći prodavati svoje proizvode.

Piše:
Compas

Nacionalni stožer civilne zaštite donio je Odluku kojom je dozvoljen rad tržnicama uz posebne mjere. Sukladno tome lokalni stožeri proveli su aktivnosti za provedbu te odluke.

Tako će u četvrtak (9. travnja) od 8 do 12 sati raditi i pakračka tržnica uz uvažavanje svih mjera zaštite i prevencije od zaraze koronavirusom, doznali smo od Alena Stipića, voditelja tržnice.

 

Compas.hr - Tržnica domaćih proizvoda Lipika i Pakraca

Kako bismo doprinijeli u ovim teškim vremenima i pomogli građanima Lipika i Pakraca, ali i trgovcima koji ih snabdijevaju domaćim proizvodima Lipička razvojna i turistička agencija LIRA i portal Compas.hr pokrenuli su online tržnicu “Compas.hr – Tržnica domaćih proizvoda Lipika i Pakraca” na web adresi www.compas.hr/trznica. Tržnica je namijenjena građanima s ciljem lakšeg pronalaska zdravih domaćih proizvoda, a proizvođačima da jednostavnije pronađu svoje kupce.