LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
NOGOMETNI VIKEND

Lipik dočekuje vodeću Mladost, Dobrovac furiozni Buk

31.10.2019. 10:15 | 520 pregleda | Vijesti

Do kraja sezone u MŽNL i 1.ŽNL ostala su još tri kola. Vrlo zahtjevne utakmice čekaju naše predstavnike jer im u goste dolaze ekipe koje su vodeće u svojim ligama.

Piše:
Matija Kulhavi

Lipik će u subotu u 14 sati dočekati Mladost iz Sibinja koja je na diobi prvoga mjesta sa Slavoncem iz Bukovlja. Oni na svom kontu imaju 21 bod, dok je Lipik 1925 sedmoplasirani s 15 bodova. Nakon dobre igre i pobjede u D.Andrijevcima, domaći nogometaši će pokušati pobijediti i u ovoj utakmici i tako se približiti vrhu ljestvice.

U istoj ligi Hajduk iz Pakraca koji je trenutno jedanaesti s 10 bodova, ide na gostovanje kod Kuzmice koja je na šestom mjestu sa 16 bodova.

Još teži zadatak imat će Dobrovac, koji u nedjelju u 14 sati dočekuje najbolju momčad svoje lige, Bsk Buk. Bučani igraju nevjerojatan nogomet, zabilježili su svih deset pobjeda i postigli čak 63 pogotka, što je 6.3 gola po susretu. Zaista težak posao očekuje obranu Dobrovca i njihovog vratara Marinića koji je kratko izjavio: "Za ovakve utakmice se trenira i živi, jedva čekam da utakmica počne kako bih zaustavio najbolji napad ne samo 1. županijske lige nego vjerojatno i klubova iz viših liga".

U istom terminu Croatia iz Donje Obriježi će dočekati Graničar iz Bučja, a eventualnom pobjedom jedanaesta Croatia bi ih preskočila na tablici.