banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
JOŠ UVIJEK SE STIGNETE PRIJAVITI

Bogati nagradni fond za Najljepšu božićnu okućnicu Lipika i okolice

31.12.2018. 17:05 | 1236 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Podsjećamo da je u tijeku i dalje jedinstvena nagradna akcija Turističke zajednice grada Lipika koja traje do 3. siječnja 2019. godine.

Tradicionalna aktivnost kojom se u blagdansko vrijeme poboljšava kvaliteta boravka turista na našem području održava se već 7 godina i dokaz je kvalitete ideje. Grad Lipik u božićno vrijeme izgleda sve ljepše i primamljivije, a želimo aktivno uključiti i sve naše građane i naravno za taj trud ih nagraditi. Ove godine smo krenuli u novi način provedbe, natjecatelji sami fotografiraju svoje okućnice, povećao se nagradni fond, a mogu se prijaviti i svi natjecatelji koji su proteklih godina osvojili nagrade. Nagradni fond je sljedeći: 500 kuna za treće mjesto, 1.000 kuna za drugo mjesto i 1.500 kuna za prvo mjesto.

Pozivamo sve građane Lipika i mjesta oko Lipika koji su ukrasili božićnim lampicama i svjetlima svoje okućnice ili balkone na zgradama, da nam se prijave na mail tz.lipik@gmail.com ili na Facebook Turističke zajednice grada Lipika zaključno s danom 3. siječnja 2019. godine. Dosta ih se već prijavilo, a do četvrtka svi natjecatelji nam trebaju na mail poslati 5 fotografija svojih okućnica koje sami fotografiraju i koje ćemo u petak 4. siječnja 2019. objaviti na Facebooku Turističke zajednice grada Lipika. Ocjenjivanje na Facebooku će trajati do četvrtka 10.siječnja, tako da pozivamo sve čitatelje da pogledaju i glasuju za, po njima, najljepše okućnice. Okućnice će u dogovoru s natjecateljima osobno obići i komisija da bi se uvjerila u vjerodostojnost ukrašavanja te pomogla pri odabiru najljepše okućnice u 2018. godini rekao je voditelj Turističkog ureda Hrvoje Kovačić.