banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
SVE JE SPREMNO ZA NAJLUĐU NOĆ U GODINI

Doček nove godine u grijanom šatoru u Lipiku

31.12.2018. 09:33 | 1285 pregleda | Vijesti

Godina 2018. odbrojava posljednje sate. Danas je Silvestrovo, što znači da se gradovi diljem svijeta pripremaju za najluđu noć u godini.

Lipik je spreman za doček nove 2019. godine. U grijanom šatoru lipičkog perivoja od 17 sati pa sve do 20 sati za mališane je organiziran najveseliji doček dječje nove godine. U organizaciji djelatnika Grada Lipika i volontera akcije Grad Lipik prijatelj djece priprema se zabava s animatorima uz dekorativnu rasvjetu, balončiće, slastice i delicije. Za dobar provod mališana tu će također biti sokovi, čajevi, punč i voda za osvježenje! Od 19 sati predviđeno je nazdravljanje uz dječji šampanjac, a od 20 sati nebo će biti ispunjeno s lanternama želja! Ako još niste stigli kupiti svoju lanternu, to ćete moći učiniti danas, na samom dječjem dočeku. Za zabavan kraj moći ćete se upustiti u vožnju s turističkim vlakićem Lipik Express po božićnom parku! Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine u našoj FOTOGALERIJI.


Fešta je zagarantirana i za nas starije jer već od 20 sati pa sve do kasnih jutarnjih sati organiziran je Doček 2019. godine uz glazbeni program jedne od najpopularnijih grupa na prostoru Lipika, Pakraca, ali i šire okolice - Joks Banda!!! Dočekajte novu godinu i provedite najveseliju noć u grijanom šatoru u Lipiku uz dobro društvo i odličnu zabavu!