banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
U sklopu Europskog dana poslodavaca

Okrugli stol u Lipiku: „Obrazovanje, rad i suradnja“

02.11.2018. 06:17 | 529 pregleda | Vijesti

Hrvatski zavod za zapošljavanje, kao član Mreže Javnih službi za zapošljavanje, i ove godine obilježava Europski dan poslodavaca. Treći Europski dan poslodavaca povezan je s Europskim tjednom vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, a obilježava se u tjednu od 5. do 9. studenog 2018. godine.

Piše:
Matija Kulhavi

U fokusu Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje je unaprjeđenje, kompetencija i vještina radne snage. Tim povodom, u suradnji s Lipičkom razvojnom agencijom LIRA d.o.o. bit će organiziran okrugli stol pod nazivom „Obrazovanje, rad i suradnja“ u srijedu 7. studenog 2018. u 11:00 sati u prostoru hostela Bellevue (Lipik, Trg dr. Franje Tuđmana 1).

Ovom prilikom održat će se prezentacija mjera aktivne politike zapošljavanja s naglaskom na mjere obrazovanja. Isto tako, od poslodavaca će se moći saznati iskustva i primjeri dobre prakse u obrazovanju odraslih kroz ulaganja u obrazovanje svojih zaposlenih i novozaposlenih, kao i iskustva s provedbom praktične nastave učenika u strukovnom obrazovanju.

Planirane teme:

  • Prezentacija Mjera aktivne politike zapošljavanja HZZ s naglaskom na mjere obrazovanja
  • Obrazovanje odraslih
  • Iskustva i planovi poslodavaca u vezi obrazovanja i zapošljavanja radnika

Prijave se vrše do utorka, 6. studenog 2018. do 11:00, a prijavit se možete na e-mail: viktorijastepic@gmail.com ili na telefonski kontakt: 098/986 6839.