Narodne kupke vanjski
Narodne kupke vanjski
VZ PAKRAC-LIPIK

Stotinjak natjecatelja na tradicionalnom Kupu u Velikom Banovcu

07.07.2024. 10:12 | 992 pregleda | Vijesti

Veliki Banovac danas je bio domaćin 14. izdanja tradicionalnog Kupa "Banovac", koji se održao u organizaciji DVD-a Veliki Banovac i Vatrogasne zajednice područja Pakrac-Lipik.

Piše:
Matija Kulhavi

Natjecanje se održalo na terenu DVD-a Veliki Banovac, a sudjelovalo je 13 vatrogasnih ekipa sa stotinjak natjecatelja. Ekipe je postrojio viši vatrogasni časnik I. klase Marko Ašenbrener, ujedno županijski vatrogasni zapovjednik i predsjednik Savjeta vatrogasne madeži.

Mlade vatrogasce i vatrogaskinje pozdravili su počasni tajnik Vatrogasne zajednice područja Pakrac-Lipik Zlatko Zerdin i predsjednik Ilija Turković st. Svi oni redom su izrazili zahvalnost svima koji rade s mladima i zaslužni su za njihovu pripremljenost za natjecanje. Predsjednik Savjeta vatrogasne mladeži Pakrac-Lipik, Damir Colosetti, zahvalio je ovom prigodom i roditeljima djece koja sudjeluju u natjecanju na njihovom trudu i zalaganju. Kup je u ime pakračke gradonačelnice otvorio Karlo Rek, vijećnik u pakračkom Gradskom vijeću. 

Na Kupu su sudjelovale ekipe iz Velikog Banovca, Antunovca, Gaja, Poljane, Pakraca, Prekopakre i Donje Obriježi, raspoređene u kategorije mladeži i pomlatka, doznali smo od Tatjane Luketić, tajnice VZ područja Pakrac-Lipik. 

REZULTATI 11. KUPA "BANOVAC" - 7.7.2024.

POMLADAK

1. DVD ANTUNOVAC
2. DVD POLJANA
3. DVD GAJ
4. DVD PREKOPAKRA
5. DVD V. BANOVAC
6. DVD D. OBRIJEŽ
7. DVD PAKRAC

MLADEŽ

1. DVD GAJ
2. DVD V. BANOVAC
3. DVD ANTUNOVAC
4. DVD PREKOPAKRA
5. DVD PAKRAC
6. DVD D. OBRIJEŽ

 FOTO: Compas.hr


LIRA ispod članka