LIRA okomiti
Narodne kupke vanjski
Tica
RADOVI U ZAVRŠNOJ FAZI

Pri samom kraju asfaltiranje 1.300 m nogostupa u Dobrovcu

07.06.2024. 11:55 | 911 pregleda | Vijesti

Piše:
Dinko Kliček

U Dobrovcu, duž ulice Stjepana Radića u tijeku je asfaltiranje nogostupa u duljini 1300 metara (Sanacija pješačke staze u naselju Dobrovac u dijelu ŽC 4236), a radovi na lijevoj strani naselja u pravcu Kutine, bit će završeni do konca sljedećeg tjedna, doznajemo od Marijana Strganca, stručnog suradnika za graditeljstvo Grada Lipika.

Novi nogostup širine 1,2 do 1,4 metra Dobrovčani će moći koristiti pješačkom zonom počevši od kružnog toka (poslije trgovine) pa sve do posljednje kuće u selu, a radove vrijedne 160 tisuća eura, proizašle kroz suradnju Grada Lipika i Županijske uprave za ceste PSŽ, izvodi Niskogradnja Jurčak iz Požege.

Posjetom radilištu, radnike i mehanizaciju smo zatekli na radovima nasuprot vatrogasnog doma DVD-a Dobrovac gdje je i dalje na snazi regulacija prometa, a za asfaltirati je preostalo stotinjak metara posljednjeg kraka nogostupa pri kraju selu. Nakon postavljanja asfaltnog sloja, Strganac najavljuje pristupanje čišćenju i uređenju bankina i zelenih površina pored nogostupa.  

Opis nije dostupan.


Toplice Lipik_640x200_tekst