delfin3
Narodne kupke vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
Zlatna i srebrne medalje

Uspješan nastup Udruge invalida rada Pakrac – Lipik na Memorijalu Marije Topić

15.05.2024. 09:06 | 473 pregleda | Vijesti

Udruga invalida rada Pakrac – Lipik sudjelovala je na 11. Memorijalu Marije Topić, održanom 11. svibnja u Zagrebu. Memorijal, koji tradicionalno organizira Udruga invalida rada Zagreba u spomen na svoju preminulu dugogodišnju predsjednicu Mariju Topić, okupio je predstavnike 11 udruga invalida s područja cijele Hrvatske.

Piše:
Compas

Osim prilike za druženje i razmjenu iskustava, memorijal je uključivao i sportska natjecanja u više disciplina. Članovi naše lokalne udruge su i ove godine aktivno sudjelovali u sportskim nadmetanjima u disciplinama kao što su belot, igra preciznosti nabaci krug, pikado, stolni tenis, streljaštvo, šah i viseća kuglana.

Poseban uspjeh postigli su u nekoliko disciplina. Zlatko Pečanić osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju u disciplini viseća kuglana. U pikadu je Zdenka Lulić osvojila srebrnu medalju, dok je Ružica Domšić također osvojila srebrnu medalju u igri nabaci krug.

Na memorijalu su uz domaćina UIR Zagreb i našu udrugu iz Pakraca i Lipika, sudjelovale i udruge iz Donje Stubice, Daruvara, Duge Rese, Karlovca, Križevaca, Kutine, Samobora, Siska i Varaždina.

Ovaj događaj nije bio samo prilika za sportska natjecanja, već i za jačanje prijateljstava i solidarnosti među članovima udruga invalida rada diljem Hrvatske.


LIRA ispod članka