Grad Lipik_drugi banner
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl
LIRA LIPIK - INFORMATIVNA RADIONICA

Velik interes za mjere namijenjene malim poljoprivrednicima

10.05.2024. 08:24 | 1129 pregleda | Vijesti

Na informativnoj radionici za male poljoprivrednike održanoj 9. svibnja u Lipiku, u organizaciji Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA, nazočilo je gotovo 50 predstavnika malih obiteljskih gospodarstava.

Nazočne je uvodno je pozdravio Darian Husko, direktor LIRA-e, da bi potom riječ preuzele Željka Šugić, voditeljica razvojnog odjela te stručna suradnica Viktorija Briševac, zadužene za stručni dio radionice.

Šugić je poljoprivrednicima predstavila podršku kroz provedbu intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske za razdoblje 2023. – 2027., dok je Briševac isto učinila oko natječaja za financiranje projekata u 2024. godini prema programu za financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

Cilj ovakvih radionica jest pružanje relevantne informacije o prihvatljivosti korisnika, prihvatljivosti ulaganja, potrebnoj dokumentaciji za prijavu i drugim detaljima vezanim uz navedene natječaje, a sudionici su mogli postavljati pitanja i dobiti sve potrebne informacije za uspješnu prijavu na natječaje.

Sve dodatne informacije dostupne su u Lipičkoj razvojnoj i turističkoj agenciji LIRA d.o.o., a možete ih dobiti na broj telefona 034/422-380, putem e-maila: lira@lipik.hr ili osobnim dolaskom svakim radnim danom od 8 do 14 sati.

Opis nije dostupan.


Toplice Lipik_640x200_tekst