Narodne kupke vanjski
Grad Lipik_drugi banner
Toplice Lipik 960x150_nsl
104. BROJ

U prodaji novi broj mjesečnika Compas

26.05.2023. 09:19 | 680 pregleda | Vijesti

Kao i svakog posljednjeg petka u mjesecu, tako i danas izlazi najnovije izdanje mjesečnika Compas u kojem donosimo pregled svih onih zbivanja koja su obilježila protekli mjesec.

Piše:
Matija Kulhavi

Nakon kišnog razdoblja, s radošću smo dočekali stabiliziranje vremenskih uvjeta otvarajući put lipičkoj cvjetnoj rapsodiji - uspješno održanom Sajmu cvijeća. Organizatori i posjetitelji s jednakim su veseljem uživali u prekrasnim cvjetnim aranžmanima, označavajući dolazak proljeća na najšareniji način, a mi s ponosom možemo reći kako ova manifestacija svake godine sve više oduševljava. Bogatstvo izlagača i posjetitelja tome idu u prilog. Sada, s dolaskom lijepog vremena, slijedi nam i otvorenje lipičkih bazena koje donosi osvježenje i zabavu u vrućim ljetnim danima.

Ovaj smo se mjesec prisjetili i 28. godišnjice pobjedonosne vojno-redarstvene operacije Bljesak. Ovaj događaj ostaje trajan podsjetnik na hrabrost i odlučnost naših branitelja, te na snagu zajedništva i ljubavi prema domovini.

Ponosni smo što naš mjesečnik nastavlja okupljati rado čitane kolumniste. U nastavku feljtona "Pripovijesti iz lipičke i pakračke povijesti" Siniše Njegovana Stareka, otkrit ćemo više o rijeci Pakri, njezinim značajkama i povijesnom naslijeđu te životu uz rijeku. Rubrika "Zdravi život" dr. Ive Belana donosi nam sve o antidepresivima i pristupu mentalnom zdravlju na najbolji mogući način. U kutku za poduzetnike, Sanja Bogdan Pavlović donosi korisne savjete i inspiraciju za poslovne pothvate. Također, sa zadovoljstvom predstavljamo najnovije recepte koje je pripremio Alen Tutić, glavni kuhar Toplica Lipik, otkrivajući nam nove gastronomske užitke koji će razveseliti naše nepce.

Uživajte u čitanju novog izdanja mjesečnika Compas, ispunjenog zanimljivim pričama, korisnim informacijama i inspiracijom za svakodnevni život.


LIRA ispod članka