LIPIK test
LIRA okomiti
Medianno
Obavijest potrošačima

Prekid vodoopskrbe zbog radova na zasunskom oknu i prespajanju cjevovoda

14.03.2023. 15:34 | 769 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Vode Lipik obavijestile su potrošače na području grada Lipika da će u srijedu, 15. ožujka, doći do prekida vodoopskrbe zbog radova na zasunskom oknu i prespajanju cjevovoda.

Stanovnici Vukovarske avenije ostat će bez pitke vode u vremenu od 8:00 do 15:00 sati. Istoga dana, u istom vremenskom rasponu, bez vode će biti i potrošači u naselju Dobrovac, točnije u ulicama Josipa Kozarca, Đure Salaja i Stjepana Radića, dok će u naselju Kukunjevac bez vode biti potrošači u Ulici Franje Filipovića od kućnog broja 1 do 10.

Vode Lipik mole potrošače za strpljenje i razumijevanje u navedenom vremenskom razdoblju, te ističu da će se radovi odgoditi u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika.

Prekid vodoopskrbe zbog radova česta je pojava, ali se uvijek iznova pokazuje kako može izazvati neugodnosti i probleme. Stoga se potrošači mole za razumijevanje i strpljenje te da se pravovremeno pripreme za ovaj prekid vodoopskrbe.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/