TOPLICE LIPIK _vanjski
LIPIK test
LIRA vodoravni
Prijave za šestomjesečno osposobljavanje do 27.1.

Zadnji tjedan prijava! Postanite programeri umjetne inteligencije.

23.01.2023. 13:12 | 844 pregleda | Vijesti

Novo šestomjesečno osposobljavanje četvrte generacije za Programere za primjenu umjetne inteligencije kreće sredinom veljače 2023. u Centru umjetne inteligencije u Lipiku. Prijave za osposobljavanje se primaju do 27. siječnja 2023. putem web stranice www.Lipik.ai. Testiranje kandidata za Šestomjesečno osposobljavanje za programera/programerku umjetne inteligencije održat će se u Lipiku 1. veljače 2023. godine u 10:00 sati. Na stranici www.Lipik.ai nalaze se svi detalji vezani uz program i testiranje.

Piše:
Dejan Iličić

Osposobljavanje se odvija u suradnji Centra umjetne inteligencije Lipik s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, a na osposobljavanje se mogu prijaviti nezaposlene osobe iz cijele Hrvatske prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ-a) u trenutku prijave.

Sve o upisima i sadržaju testiranja možete pročitati na www.Lipik.ai

Osposobljavanje je besplatno i traje 6 mjeseci. Osposobljavanje se provodi u punom radnom vremenu od 40 sati tjedno, od ponedjeljka do petka (po potrebi i subotom. Svim polaznicima će HZZ osigurati mjesečnu novčanu naknadu i putne troškove. Osobe kojima je prebivalište u udaljenijim mjestima i nisu u mogućnosti svaki dan putovati na edukacije, bit će smještene u Lipiku.

Poželjno je da kandidati imaju iskustva u programiranju u bilo kojem programskom jeziku, a poželjno je i da su kroz svoje školovanje bili dobri s matematikom i drugim tehničkim predmetima.

Svi polaznici koji budu primljeni na šestomjesečno osposobljavanje za programera/programerku umjetne inteligencije, trebaju biti prijavljeni u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje najkasnije do petka 3. veljače 2023. godine. 

Teorijske i praktično osposobljavanje drže stručnjaci na području umjetne inteligencije i poduzetništva, profesori s fakulteta koji se bave umjetnom inteligencijom te inženjeri poznatih hrvatskih tehnoloških tvrtki. Osim programiranja na osposobljavanju se uče i poduzetničke vještine koje su potrebne za otvaranje startup-a.

Centar umjetne inteligencije surađuje s brojnim inkubatorima, institucijama i poznatim hrvatskim tvrtkama koje prate osposobljavanje i žele zaposliti najbolje kandidate.

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/