LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
Mala građanska akcija

Predavanje o prevenciji ugriza od zmija

18.01.2023. 10:02 | 181 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Predavanje pod nazivom Mala građanska akcija prevencija ugriza zmija održat će se u pakračkoj knjižnici u četvrtak, 19. siječnja – doznajemo od ravnateljice Monike Lucić Fider.

Ovo zanimljivo predavanje realizira se u suradnji s Udrugom za zaštitu životinja Zmijolovac i Planinarskim društvom Psunj iz Pakraca, a predavat će Darko Karamazan, predsjednik Udruge za zaštitu životinja Zmijolovac i najpoznatiji zmijolovac u Hrvatskoj.

Predavanje, koje započinje u 18 sati, dio je projekta Razvojem OCD-a do razvoja lokalne zajednice koji Udruga Zmijolovac provodi, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda.

Na predavanju će se govoriti o zaštićenim zmijama u Republici Hrvatskoj, a publika će moći pronaći odgovor na pitanja što učiniti ako se susretnete sa zmijom i koga pozvati u pomoć te što učiniti i kako reagirati ukoliko dođe do zmijskog ugriza.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/