LIPIK test
Uskrs2_2023
Medianno
NAJVESELIJA NOĆ U GODINI

Uz odličnu zabavu dočekajmo novu 2023. godinu u Lipiku

30.12.2022. 15:41 | 1351 pregleda | Vijesti

Dok lagano odbrojavamo, stara godina ubrzo prepušta mjesto onoj koja dolazi. Dođite na jedinstveni doček u Lipiku, zabavite se i dočekajmo zajedno novu godinu!

Piše:
Compas

Uskoro počinjemo odbrojavati posljednje sate stare godine, a Lipik je spreman za doček nove. Naime, u Udinskoj ulici 31. prosinca od 22 sata očekuje Vas veliki grijani šator, a odlična zabava je zagarantirana uz glazbeni program za koji će se pobrinuti Tamburaški sastav Ambar te uz bogatu ugostiteljsku ponudu. Dočekajte novu godinu i provedite najveseliju noć u Lipiku uz dobro društvo i odličnu zabavu!

Tradicionalni novogodišnji Dječji doček u Lipiku

Osim novogodišnjeg dočeka za odrasle, Lipik organizira i tradicionalni Dječji doček koji će se također održati u već spomenutom grijanom šatoru. Ovogodišnji doček bit će pomalo tematski – u znaku svima znanog tajnog agenta 007, odnosno Jamesa Bonda. Doček za naše najmlađe sugrađane počinje u 17 sati, a budite sigurni u dobru zabavu uz animatore, glazbu, ples te brojne slastice, kao i goste iznenađenja. Naravno, zabava ni ove godine neće proći bez puštanja lanterni želja koje ćete moći kupiti na najveselijem novogodišnjem dočeku u Lipiku.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/