Grad Lipik_drugi banner
Narodne kupke vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
Božić dolazi

Manifestacija "Mirisi Božića u Lipiku" pružit će nam jedinstveni blagdanski ugođaj

23.11.2022. 09:31 | 1572 pregleda | Vijesti

Započeo je posljednji tjedan pred Advent, a time nam se približava i manifestacija "Mirisi Božića u Lipiku". Ovogodišnji prosinac je pun događanja zahvaljujući brojnim organizatorima koji su za Vas priredili neprekidnu zabavu za kraj godine. 

Piše:
Matija Kulhavi

Mirisi Božića u Lipiku cjelomjesečna je manifestacija u predbožićno vrijeme tijekom koje se prenosi duh zajedništva i stvaranja novih doživljaja.

Prosinac u Lipiku bit će pun raznih animacija, priprema se mnogo događanja shodno višegodišnjem planu razvoja ove tradicionalne lipičke božićnr manifestacije.

Mirisi Božića se sastoje od manjih događanja namijenjenih građanima Lipika te većih događanja koje su motiv dolaska i za posjetitelje iz okolnih gradova, poput tradicionalnog svjetlosnog ukrašavanja Lipika i pripadajućih mu naselja.

"Pripremljen je program i za djecu, obitelji te odrasle; u zatvorenom toplom prostoru, ali se priprema puno sadržaja i na otvorenom. Sveukupno imamo preko 20 različitih događanja u prosincu te nam je svakako svima izazov da svako događanje prođe u veselom raspoloženju. Pozivamo čitatelje da posjete naša događanja, a zainteresirane ćemo upoznavati s događanjima putem društvenih mreža, plakata i radija." rekao je Hrvoje Kovačić, direktor Turističke zajednice Grada Lipika.

Svako događanje ćemo posebno najaviti, a sve ažurirane informacije vezane za "Mirise Božića u Lipiku" možete pronaći i na web stranicama Turističke zajednice Grada Lipika.


LIRA ispod članka