LIPIK test
delfin3
Medianno
1. listopada u našem gradu

Fišijada u Lipiku i ove će godine okupiti najbolje kuhare Slavonije koji će sudjelovati u natjecanju

15.09.2022. 10:16 | 1782 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Turistička zajednica Grada Lipika objavila je na svojim internetskim stranicama poziv svim zainteresiranim kuharima i ljubiteljima fiša da se prijave i sudjeluju na 16. tradicionalnoj Fišijadi koja će se održati u gradskom perivoju u Lipiku povodom obilježavanja Dana Grada Lipika.

Pozivaju se svi kuhari i ljubitelji fiša da dođu na čuvenu lipičku Fišijadu u Lipiku, manifestaciju koja okuplja različite kulture kuhanja fiša od Baranje, Slavonije do Zagrebačkog dijela gdje postoji tradicija kuhanja fiša.

Dođite u Lipik i provjerite svoje kulinarsko umijeće kao kuhar, a kao posjetitelj možete puno toga i naučiti od najboljih. Ponovo će naši slavonski zaljubljenici doći na svoje. Lipik i ove godine priređuje veliku riblju feštu u tradicionalnom jesenskom periodu za Dan grada Lipika.

Šesnaesta tradicionalna Fišijada održava se u subotu, 1.listopada 2022. godine u gradskom perivoju u Lipiku povodom obilježavanja Dana Grada Lipika.

Satnica je ista kao i prošle godine, okupljanje majstora počinje oko 11 sati, službeno kuhanje fiševa počinje u 13 sati, a u 15 sati je predaja uzoraka, dok je u 17 sati proglašenje pobjednika. Pravila natjecanja su ista kao prošlih godina, o čemu ćemo Vas još dodatno informirati.

Upite i prijave za natjecanje možete uputiti na:

- telefon: 098/575-335 (Hrvoje)

- mail:  tz.lipik@gmail.com

- putem Facebook stranice Turističke zajednice Grada Lipika

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/