LIPIK test
Delfin 2022
Medianno
UDRUGA INVALIDA RADA PAKRAC-LIPIK

Radni sastanak o programu "Informirani i sigurni u trećoj životnoj dobi"

23.11.2021. 13:56 | 550 pregleda | Vijesti

U prostoru Udruge invalida rada Pakrac – Lipik u Pakracu 19. studenog održan je radni sastanak na kojem su sudjelovali predsjednik UIR Pakrac – Lipik Zlatko Pečanić, novozaposlena djelatnica na programu Milanka Gajić i članovi UIR Pakrac – Lipik, a u ime Hrvatskog saveza udruga invalida rada na sastanku su bili prisutni i Leke Sokolaj, izvršni direktor HSUIR–a, stručne suradnice Ivana Znaor i Iva Karakaš te Dubravko Sopek, partner na programu.

Piše:
Compas

Na sastanku se raspravljalo o aktivnostima koje je udruga do sada provela, financijskim troškovima, uredskom poslovanju, internet stranici udruge i planu aktivnosti za iduću godinu provedbe dvogodišnjeg programa Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike usmjerenog prema unapređenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba naziva „Informirani i sigurni u trećoj životnoj dobi“.

U Udruzi je na programu zaposlena Milanka Gajić koja radi svaki dan na pola radnog vremena i dostupna je za sve članove Udruge i koju su stručne suradnice educirale o uredskom poslovanju, prijavi na natječaje te o objavi vijesti o udruzi na internet stranici Udruge.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/